Netwerken in de uitvaartbranche Noord Nederland

 

In 2017 hebben enkele ondernemers, werkzaam in de uitvaart de koppen bij elkaar gestoken. Ten eerste om te inventariseren of er behoefte was om periodiek eens een bijeenkomst te organiseren. Ten tweede om het te gaan organiseren.  Het duurde even voordat men de juiste balans had gevonden. Maar in september 2017 zijn we gestart in Darp (bij Steenwijk/Havelte)

 

Bij de start meteen al 25 aanmeldingen gaandeweg is dit gegroeid tot 40 -50 deelnemers per organisatie. De behoefte om elkaar te leren kennen was duidelijk aanwezig. Vanuit vele delen van Nederland weten uitvaartprofessionals de weg naar het noorden te vinden. Wij proberen steeds een andere en unieke locatie te vinden om de bijeenkomst te houden. De locatie is veelal gerelateerd aan de uitvaartbranche. Daarbij kunt u denken aan een crematorium, afscheidshuis of een bedrijf.

 

Via deze pagina houden wij u graag op de hoogte waar Netwerken in de uitvaartbranche Noord Nederland een bijeenkomst organiseert. We hebben wel wat regels waar u aan moet voldoen om u aan te melden, deze staan beschreven in ons reglement.

 

Direct contact
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?